2.zápas ¼ finále Slávia EUBA – Prešov (9.3.2024)

Družstvo Slávia Kooperativa EUBA zvládlo aj druhý zápas štvrťfinálovej série.
Dobrým výkonom nedalo šancu súperovi z Prešova a na ich palubovke ich hladko porazilo 3:0. V domácom prostredí majú postupový matchball.
Hráčkou zápasu za Sláviu EU bola vyhlásená Karolína Cibulová.
Zápas sa uskutoční v utorok 12.3.2024 v hale Domu športu.

VK Prešov - Slávia Kooperativa EUBA – 3:1 (- 15, -16, -13)
Rozhodovali: Niklová a Smolko, 183 divákov.
VK: Gécziová 1, Pisarčíková 3, Kartíková 1, Paulínyová 12, Neupauerová 6, Zubková 1, liberka Štefaníková (L. Grocká 1, Vrábelová 0, Lukáčová 3). Tréner: M. Sopko st.
SLÁVIA KOOPERATIVA: Cibulová 1, Hašková 11, Denysenko 2, Furdová 11, Matalíková 20, K. Slivková 3, liberka Magdinová (S. Slivková 0, Siládiová 6). Tréner: J. Brečka.

 

Hráčky zápasu: Katarína Paulínyová (VK Prešov) - Karolína Cibulová (Slávia Kooperativa EUBA)

Martin Sopko st., tréner VK: "Dostali sme lekciu z efektivity. Ťažko niečo zo zápasu vyzdvihnúť, alebo pochváliť. Nebol to náš deň. Pôsobili sme až príliš nemohúco a odovzdane. Nevedeli sme sa vôbec presadiť na sieti a to rozhodlo. Naše čísla na útoku sú zlé a je nemysliteľné s tým vyhrať zápas. Musíme sa však čo najskôr pozbierať, v utorok máme poslednú šancu na reparát. Ďakujem fanúšikom, že nás hnali celý zápas vpred."

Jakub Brečka, tréner Slávia Kooperativa: "Zápas bol pre mňa absolútne splnené po taktickom aj tímovom zadaní. Som veľmi spokojný nielen s predvedenou hrou, ale hlavne s prístupom a nasadením celého týmu. Od začiatku sme dali všetkým jasne najavo, že sme si prišli pre ďalšie víťazstvo. Teraz sa chceme ešte čo najlepšie pripraviť na posledný krok série, ktorý určite nebude jednoduchý."

Fotogaléria