3.zápas ¼ finále Slávia EUBA – Prešov (12.3.2024)

Družstvo Slávia Kooperativa EUBA zvládlo aj tretí zápas štvrťfinálovej série a zaslúžene postúpilo do semifinále play-off extraligy žien, kde v doterajšej histórii súťaže ešte ani raz nechýbalo.
Hráčkou zápasu za domácich bola vyhodnotená Radka Hašková.
V boji o postup do finále si pravdepodobne zahrajú s družstvom VKP Bratislava, ktorý ešte čaká 3.zápas štvrťfinále.
Semifinálová séria začína prvým zápasom v sobotu v Dome športu.

Slávia Kooperativa EUBA - VK Prešov 3:0 (21, 13, 17)
Rozhodovali: Sarka a Svorenčík, 50 divákov.
SLÁVIA KOOPERATIVA: Cibulová 1, Hašková 17, Denysenko 2, Furdová 5, Matalíková 8, K. Slivková 7, liberka Magdinová (Földesiová 0, Kánová 4, Pavlíková 0, S. Slivková 0, Siládiová 8). Tréner: J. Brečka.
VK: Gécziová 0, Pisarčíková 3, Lukáčová 1, Paulínyová 8, L. Grocká 4, Kartíková 6, liberka Štefaníková (Zubková 4, Uher 0, Vrábelová 0). Tréner: M. Sopko st.

Hráčky zápasu: Radka Hašková (Slávia Kooperativa EUBA) - Andrea Vrábelová (VK Prešov)

Jakub Brečka, tréner Slávia Kooperativa: "Musím konštatovať, že v porovnaní s predchádzajúcimi dvomi zápasmi bol náš výkon v tom treťom asi najslabší. Mali sme niekoľko výpadkov v koncentrácii, niektoré momenty zápasu sme tiež dosť podcenili. Navzdory všetkým negatívam sme tento zápas dokázali vyhrať v troch setoch a to sa počíta. Celú sériu sme zvládli v najkratšom možnom čase s jedným strateným setom. Gratulujem celému družstvu, nie je to samozrejmosť a všetci si to vážime. V semifinále sa chceme predviesť čo možno najlepšou tímovou a bojovnou hrou. Sme v boji o medaily, teraz sa to začína. Veľmi sa tešíme."

Fotogaléria