Naši študenti na ME 2022 v hádzanej mužov

Majstrovstvá Európy 2022 v hádzanej mužov sa konali od 13. do 30. januára 2022. Šampionát organizovalo Slovensko (Bratislava, Košice) a Maďarsko.
Na majstrovstvách sa zúčastnilo nielen reprezentačné družstvo Slovenska, v kádri ktorého boli aj bývalí študenti našej školy – Jakub Prokop a Martin Potisk, ale aj súčasní študenti, ktorí pôsobili ako dobrovoľníci v organizácii šampionátu:
Nela Nagyová, Sára Martinček, Barbora Horváthová, David Bruna, Matej Glod, Juraj Michalek, Jakub Androvič, Jakub Féder, Dušan Hronský, Juraj Mocko, Dominik Janoška.
Ich účasť bola súčasťou praxe budúcich športových manažérov, ktorých na túto profesiu pripravuje naša škola.
Svojím vystupovaním a svojimi vedomosťami splnili všetky náročné úlohy bez väčších problémov a úspešne reprezentovali a prezentovali našu školu nielen priamo na športoviskách, ale aj v zákulisí. Zároveň získali cenné praktické skúsenosti z organizovania športovej akcie, a to hneď na medzinárodnej úrovni.

Počas ME 2022 v hádzanej mužov sa konal reprezentačný zraz kategórie kadetov v hádzanej, ktorej sa zúčastnili aj študenti našej školy z radu dobrovoľníkov, a to Jakub Androvič, Jakub Féder, Juraj Mock a Dominik Janoška

Fotogaléria