REPREZENTAČNÉ SÚSTREDENIA DŽUDISTOV V ŠAMORÍNE

V dňoch 11.03. - 15.03. 2021 a 30.03. - 03.04. 2021 sa konali reprezentačné sústredenia dorastencov v športovom komplexe X-BIONIC® Sphere v Šamoríne. Za prísnych opatrení si tak naši pretekári a pretekárky mohli na prvom sústredení zmerať sily aj so zahraničným sparingom. Druhé sústredenie bolo zamerané skôr na techniku a randori medzi domácimi reprezentantmi či už z juniorskej alebo aj seniorskej kategórie.

Obidve sústredenia hodnotíme veľmi pozitívne. Podmienky v komplexe boli na vysokej úrovni. V momentálnej situácii, kedy sa na tatami nedostávame všetci, boli tieto sústredenia veľkým prínosom a určite aj motiváciou pre našich mladých džudistov.
V reprezentačnom výbere boli dvaja naši žiaci: Gažiová, Jankovič. Ďalší naši žiaci Pecha, Berešík, Maslač, Drábik, Nagyová vycestovali v rámci džudo klubu Slávia STU Bratislava. Na fotkách je aj veľa našich bývalých študentov – Czibulová, Benko, Bugár, Turac, Kanátová. Török. Sústredení sa zúčastnili aj naši školský tréneri Péterová a Krnáč a oddielový tréner Babic.
Naši žiaci pristupovali k tréningom zodpovedne a vzorne reprezentovali školu, klub, krajinu.

Fotogaléria