Volejbalistky v 7.kole starších žiačok proti Slávia UK DRÁČIK D

Staršie žiačky Slávia UK DRÁČIK SŠŠ "B" odohralI cez víkend 7.kolo ligy starších žiačok na našej škole proti družstvu Slávia UK DRÁČIK "D". Bolo to posledné kolo 1.časti ligy starších žiačok.

Prvý zápas sme začali trocha nekocentrovane, ale napriek tomu sme zápas zvládli a vyhrali sme 3:0 (14,14,23). V 2.zápase sme lepšie podávali a lepšie bránili v poli a vyhrali sme tiež 3:0 (16,11,17). Po tomto poslednom kole 1.časti ligy sme sa umiestnili v skupine B bohužiaľ na štvrtom nepostupovom mieste. Našu školu reprezentovali Sofia Krajčíková, Saška Struhárová a Mia Körmendy, všetky 3 z tercie. V 2.časti ligy budeme hrať v skupine o 7.-14.miesto. 2.časť ligy začne 07.12.2019, kde sa stretneme s družstvom VKP Bratislava.

 

Naopak naše A- družstvo skončilo v 1.časti ligy starších žiačok na 1.mieste a tým si zabezpečilo postup do skupiny o 1.-6.miesto. Táto skupiny je postupová a družstvá, ktoré sa umiestnia na prvých dvoch miestach postúpia na Majstrovstvá Slovenska starších žiačok. Našu školu reprezentovali Klára Bobáňová a Karolína Cibulová obe z tercie.